Műanyag tároló festése

Műanyag tároló festése

Szeretnél műanyag felületet festeni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Most megmutatjuk neked!

Ebben a videóban megnézheted, hogy mit kell tenned műanyag felület festése esetén. Fontos, hogy a videóban látható lépéseket tartsd be. Nézd meg először, utána pedig olvasd el lépésről lépésre:

A legjobb választás a PintyPlus festék spray, mert gyorsan szárad, könnyen lehet vele dolgozni, rengeteg színből választhatsz és garantáltan szép végeredményt érhetsz el.

Amire szükséged lesz:

Pintyplus Evolution e Imprimación para Plásticos en spray

Hogyan fess műanyag felületet lépésről lépésre:

1. lépés: tisztítsd meg a felületet

A festendő felület legyen száraz, por és zsírmentes. Ez fontos, mert csak ekkor fog megfelelően tapadni a festék.

Limpar bandeja de plastico

2. lépés használd a PintyPlus Tech műanyag alapozó sprayt

A PintyPlus Tech műanyag alapozó spray, ahogy a neve is mutatja műanyag felületek alapozására szolgál. Ez egy átlátszó festék, amelynek az a szerepe, hogy a műanyag felületet alkalmassá teszi arra, hogy a festék jobban megtapadjon rajta. Használatával sokkal jobb tapadást, és ezzel szebb, tartósabb végeredményt érhetünk el.

Főleg olyan tárgyak festése esetén javasoljuk, amit napi szinten fogunk használni vagy kültérre szánjuk.

Rázd fel megfelelően a flakont, majd fújhatod a felületre. Szerencsére ez az alapozó nagyon gyorsan szárad, így már 15-20 perc elteltével jöhet rá a festék réteg.

Aplicación imprimación plásticos en spray

 

3. lépés jöhet a festés

Rázzuk fel megfelelően a festék sprayt. Ez fontos lépés, mert csak így kapunk megfelelő, homogén felületet. Kb 20-25 cm távolságból fújjuk a felületre, ügyelve arra, hogy egy helyre ne fújjunk túl sok festéket. Szerencsére a PintyPlus Evolution akril spray sokkal jobb minőségű, mint az átlagos festék sprayk, ezért nem folyik meg olyan könnyen.

A PintyPlus Evolution akril festék spray szerencsére szintén nagyon gyorsan szárad, ezért kb 10-15 perc elteltével már használatba is vehetjük a festett tárgyat.

Pintar barra de plástico con pintura en spray

Ennyire egyszerű. A legnehezebb az, hogy kiválasszuk a megfelelő színt. De szerencsére, ha hibázunk akkor sincs gond, hiszen a PintyPlus Evolution akril spray bármikor gond nélkül átfesthető.

Carro de plástico pintado con spray Pintyplus