A one shot autós klíma tisztító használata

A one shot autós klíma tisztító használata

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az Ambro-sol one shot autós klíma tisztító spray használatát. Ez a klíma tisztítás bárhol, bármikor elvégezhető. Hosszan tartó, kellemes és friss illat eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket, üde és friss levegőt biztosítva az utastérben Önleporlasztó kivitelű,légtérbe juttatva tisztítja a légkondicionáló járatait.

Lássuk mik a klíma tisztító használatának lépései:

Először indítsuk el a motort. Kapcsoljuk be a gépkocsi klímáját a legmagasabb fokozatra és állítsuk belső keringtetésre. Fontos, hogy szabadban végezzük el a műveletet, zárt garázsban ne járassuk a gépjármű motorját!

Ezután helyezzük az Ambro-sol one shot légkondi tisztító sprayt az első ülések szőnyegére vagy a középső pohártartóba.

Ezt követően nyomjuk meg a spray szórófejét. Nem kell megijedni, a spray automatikusan elkezdi kifújni a benne lévő anyagot. A szelep bekattan és ezután már nem szükséges hozzá érni. Fontos, hogy csak akkor indítsuk el a folyamatot, ha már behelyeztük a palackot a megfelelő helyére. Amint lehet csukjuk be az ajtókat és hagyjuk hatni a terméket körülbelül 20 percen keresztül. Az ablakok és ajtók legyenek zárva. Ezalatt az idő alatt a klíma rendszere és a kárpitok felfrissülnek, a járatokban lerakódott kellemetlen szagok megszűnnek.

Végezetül nyitott ajtóknál szellőztessük ki a gépjárművet. Ezután már élvezhetjük a friss illatot.

Az alábbi videóban is végigkövethetjük a tisztítás folyamatát:

Ha tetszett a bejegyzésünk és érdekelnek az ehhez hasonló tippek, kövess minket a facebookon is.