Webshop

Festék Spray / Ambro-sol matrica- és ragasztó eltávolító spray 200ml
Out of stock!

Ambro-sol matrica- és ragasztó eltávolító spray 200ml

1890 Ft

Gyors hatású matrica- és ragasztó eltávolító spray. Gyakran nehéz eltávolítani a matricákat és ragasztó maradványokat. Erre kínál megoldást a ragasztó eltávolító. Oldószeres, szintetikus polimer bázisú, amely hatását azonnal kifejti. Fújjuk rá a ragasztóra, majd néhány perc múlva könnyedén eltávolíthatjuk.

Elfogyott

Leírás

Ambro-Sol speciális összetételű ragasztó- és matrica eltávolító spray akár otthoni használatra is. Gyakran nehéz eltávolítani a matricákat és ragasztó maradványokat. Erre kínál megoldást ez a termék. Oldószeres, szintetikus polimer bázisú, amely hatását azonnal kifejti. A ragasztó maradványok műanyagról, üvegről és fém felületekről történő könnyű eltávolítására. Megbízhatóan eltávolítja a címke maradványokat és a legtöbb ragasztószalag maradványait, valamint a zsírt, kátrányt, gyantát és egyéb szennyeződéseket. Maradvány hátrahagyása nélkül illan el. Használata könnyű, nem igényel professzionális szaktudást.

A matrica- és ragasztó eltávolító használata:

Fújjuk rá a ragasztóra, majd néhány perc múlva könnyedén eltávolíthatjuk. Erős ragasztók esetében a folyamatot lehet, hogy többször meg kell ismételnünk. Festett felületek esetében minden esetben végezzünk próbát, mert a termék oldószert tartalmaz, ezért bizonyos felületeken megoldhatja a festéket.

A termék csak ragasztó eltávolítására használható. Amennyiben festéket szeretnénk eltávolítani, használjuk a speciális festék eltávolítót.

Jellemzők:

  • Használható szinte bármilyen felületen
  • Régi matricák vagy ragasztónyom eltávolítására kiváló
  • Rendkívül kiadós
  • Gyors hatás
  • Gazdaságos 200ml-es kiszerelés

Amennyiben ez vagy másik termékünkkel kapcsolatban több információra lenne szükséged, vedd fel a kapcsolatot velünk a weboldalon található kapcsolati űrlap segítségével vagy írj nekünk facebook oldalunkon és kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre. Amennyiben nagyobb mennyiségben vásárolnál és egyedi árat szeretnél, úgy szintén a fenti elérhetőségeken vedd fel velünk a kapcsoaltot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ambro-sol matrica- és ragasztó eltávolító spray 200ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.