Webshop

Festék Spray / Ambro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray 400ml

Ambro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray 400ml

1290 Ft

Speciális hab formulájú textil tisztító, amely használható szőnyegek, padlószőnyeg és egyéb textil tisztítására. Gyorsan szárad és kellemes illatot hagy maga után. Használat előtt fel kell rázni. Körülbelül 20cm távolságból fújjuk a felületre, majd egy tiszta ronggyal töröljük le és hagyjuk megszáradni

Leírás

Az Ambro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray egy speciális hab formulájú textil tisztító, amely használható szőnyegek, padlószőnyeg és egyéb textil tisztítására. Gyorsan szárad és kellemes illatot hagy maga után. Használat előtt fel kell rázni. Körülbelül 20cm távolságból fújjuk a felületre, majd egy tiszta ronggyal töröljük le és hagyjuk megszáradni. A készítmény alkalmas az autó belső kárpitjainak tisztítására és frissítésére. Nem csak az oldalsó kárpitra használható, hanem az autóban lévő szőnyegek illetve ülések vagy üléshuzatok tisztítására és frissítésére. Megfelelően használva a makacsabb szennyeződéseket is kitisztítja a kárpitból, legyen akár zsír, ételfolt stb… Friss illatot hagy maga után. Az anyagot nem bántja, de a biztonság kedvéért érdemes végezni egy színpróbát nem látható helyen.

A textil tisztító hab spray további jellemzői:

Gyorsan száradó hab állagú tisztítószer textíliák tisztításához. Jó oldhatósági jellemzők. Enyhe illatú, a kellemetlen szagokat megszünteti. Alkalmas autókárpit, tetőkárpit, szőnyeg, napernyő és más kárpitok tisztítására.

A termék pontos használatát az alábbi videó segítségével végignézheted:

Hogyan alkalmazzuk:

Rázzuk fel a kannát 1 percen keresztül, amíg a golyókat nem halljuk. Fújjuk a felületre, amelyet szeretnénk megtisztítani. Néhány percen keresztül hagyjuk hatni. Egy tiszta rongy segítségével töröljük le a felületről, majd hagyjuk teljesen megszáradni. Ne használjuk áram alatt lévő készülékekhez, jól szellőző helyen alkalmazzuk.

További autóápolási terméket ITT találsz.

Tippekért kövess minket a facebookon is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ambro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.