Webshop

Festék Spray / PintyPlus Aqua alacsony nyomású matt festék spray – 150 ml
Akció!

PintyPlus Aqua alacsony nyomású matt festék spray – 150 ml

890 Ft

PintyPlus Aqua 2017, vizes bázisú festék sprayt beltéri használatra terveztük, hiszen nehezebben szellőző helyeken is könnyedén használható. A vizes bázisú festék spray matt, alacsony nyomású és kimagasló fedőképességű.

 

Festési tippekért kattints ide!

Leírás

PintyPlus Aqua, vízbázisú festék sprayt beltéri használatra terveztük, hiszen nehezebben szellőző helyeken is könnyedén használható. A vizes bázisú festék spray matt, alacsony nyomású és kimagasló fedőképességű.

 

 

A formula megalkotásakor három fontos szempontot tartottunk szem előtt:

  1. Az egészség és a környezet maximális védelme.
  2. Festés a legkisebb mellé szórással, anélkül, hogy közelről fújva megfollyon a festék.
  3. Ösztönözze a kreativitást.

Alkalmazás:

Ez a vízbázisú festék spray alacsony nyomású, így akár a lakásban is használható. A felhasználásának módja szinte végtelen! Dekorálhatunk kisebb tárgyakat, használhatjuk kézműves, művészeti célokra, akár scrapbookozáshoz is. Alkalmazható papíron, kartonon, fán, kövön, fémen, betonon, műanyagon vagy polisztirol felületeken is. Maximális fedés, matt, egyenletes végeredmény. Használható kültéren és beltéren egyaránt. Ha nagyobb felületen szeretnénk használni, választhatunk hozzá kiegészítő szórófejet is, amelyekkel növelhetjük a szórás szélességét. A vizes bázis miatt nem oldja meg az előző festék réteget.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 210cc/150ml = 0,7m2
Felületi száradás: 30 perc, Teljes száradás 1óra
Átfesthető: 30 perc után

 

Nagyon jó tapadás fán, parafán, polisztirol, rozsdamentes acél, szénacél és sok más felületen is.

 

 

Hogyan alkalmazzuk?

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót). Előzetesen már festett felületek esetében, ha a rajta lévő festék jó állapotban van, finoman csiszoljuk meg, érdesítsük fel a felületet. Ha rossz állapotban van a festék a felületen, akkor a Greenox festékeltávolító spray használatát javasoljuk. Műanyag felületek festéséhez a PintyPlus Tech műanyag alapozó spraytjavasoljuk. Ezzel az alapozóval akár üveg felületekre is festhetünk. Az AQUA vizes bázisú spray 15 percen belül szappanos vízzel eltávolítható.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

 

További információk

Aqua színei

White Lady AQ321, Yellow Chick AQ303, Orange Apricot AQ318, Light Orange AQ324, Pink Buble Gum AQ323, Crimson Red AQ326, Aurora Red AQ333, Lavanda Violet AQ330, Grey fig AQ322, Violet Aubergine AQ331, Ice Blue AQ319, Blue Blood AQ320, True Blue AQ334, Apple Green AQ328, Green Kiwi AQ327, Green Tea AQ329, Brown Squirrel AQ332, Black King AQ325

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PintyPlus Aqua alacsony nyomású matt festék spray – 150 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.