Webshop

Festék Spray / Chalk Finish – Matt lakk spray 400ml

Chalk Finish – Matt lakk spray 400ml

2850 Ft

Kiemeli a színeket, vízállóvá teszi és védi a felületet.  Környezetbarát, nem mérgező. Akár beltérben is használható. Megvéd, vízhatlanná tesz bármilyen Pinty Plus Chalk paint sprayvel festett felületet. Ellenállóbbá tesz és véd a szennyeződésektől.

 

Tippek festéshez, felújításhoz!

Leírás

PintyPlus Chalk finish matt lakk spray 400ml-es kiszerelésben. Vizes bázisú matt lakk spray, amely használható a PintyPlus Chalk finish kréta festék sprayvel festett felületek lezárására. Használható továbbá szinte bármilyen felületen, amelyet óvni szeretnénk és matt felületet szeretnénk elérni rajta.  Kiemeli a színeket, vízállóvá teszi és védi a felületet.  Környezetbarát, nem mérgező.

A Chalk matt lakk spray alkalmazása:

Akár beltérben is használható. Megvéd, vízhatlanná tesz bármilyen Pinty Plus Chalk paint sprayvel festett felületet. Ellenállóbbá tesz és véd a szennyeződésektől. Használható szinte bármilyen festéken, mivel vizes bázisú formulájának köszönhetően nem tartalmaz agresszív oldószereket, amely visszaszedné az előző réteg festéket.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés  520cc / 400ml = 1.40 m2

Felületi száradás 1 óra, teljes száradás 24 óra

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül.

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Chalk Finish – Matt lakk spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.