Webshop

Festék Spray / PintyPlus Chalk Finish – Wax spray 400ml

PintyPlus Chalk Finish – Wax spray 400ml

(2 vásárlói értékelés)

2750 Ft

Véd, egységesít és kiemeli a tónusokat. Rázd fel, fújd a felületre és fényesítsd fel egy ronggyal. A rétegek között 30 percet várj.

Leírás

A PintyPlus Chalk finish wax sprayt használhatjuk bútorok, kréta festékkel festett felületek védelmére, tartósabbá tételére. Spray formátumának köszönhetően a használata rendkívül egyszerű és hatékony. A felületre juttatása sokkal egyszerűbb, mint a dobozos waxok esetében. Csak egyszerűen fel tudjuk fújni a felületre és utána eloszlathatjuk a felületen. Hatása rendkívül tartós és hatékonyan emeli ki a színeket. Ha kemény felületet szeretnénk elérni, akkor használjunk matt vizes bázisú lakkot.

A PintyPlus CHALK finish wax alkalmazása:

Rázzuk fel a flakont néhány percent keresztül, majd szórjuk a felületre. Használat után puha ronggyal polírozzuk el a felületet. A wax használatát időközönként megismételhetjük, ha már lekopott a felületről. Minél több rétegben használjuk a, annál selymesebb fényt kaphatunk.

A Pinty Plus Chalk paint sprayvel festett felület esetében az eljárás ugyanez. Ha frissen festett a felület, várjunk egy órát a festék megszáradására, majd alkalmazhatjuk a megszokott módon.

A wax rétegek között hagyjunk 30 perc száradási időt.

Fontos, hogy a wax elsősorban a fa felületek kezelésére szolgál. A kréta festékkel, vagy Pinty Plus kréta festék sprayvel festett felületekre is kiválóan használható, mivel ez a festék, más festékekkel ellentétben, nyitva hagyja a pórusokat. Ezért ez a termék olyan festékek estében nem használható, amelyek elzárják a pórusokat.

További információ a termékről: Itt található

PintyPlus Chalk Finish – Wax spray 400ml termékről 2 értékelés

  1. Piller Éva

    Sokkal egyszerűbb a használata, mint a dobozos waxok. Mióta kipróbáltam, csak ezt használom. Már 3 bútort waxoltam és még mindig nem fogyott el. Meg vagyok elégedve vele.

  2. Jonas zsuzsa

    Nagyon jó! Könnyű volt használni és szépen visszahozta a színeket

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.