Webshop

Festék Spray / PintyPlus Chalk Finish – Wax spray 400ml
PintyPlus Chalk Finish – Wax spray 400ml

2100 Ft

Véd, egységesít és kiemeli a tónusokat. Rázd fel, fújd a felületre és fényesítsd fel egy ronggyal. A rétegek között 30 percet várj.

Leírás

A PintyPlus Chalk finish wax sprayt használhatjuk bútorok, kréta festékkel festett felületek védelmére, tartósabbá tételére. Spray formátumának köszönhetően a használata rendkívül egyszerű és hatékony. A felületre juttatása sokkal egyszerűbb, mint a dobozos waxok esetében. Hatása rendkívül tartós és hatékonyan emeli ki a színeket.

Rázzuk fel a flakont néhány percent keresztül, majd szórjuk a felületre a waxot. Használat után puha ronggyal polírozzuk el a felületeten.

A Pinty Plus Chalk paint sprayvel festett felület esetében az eljárás ugyanez. Ha frissen festett a felület, várjunk egy órát a festék megszáradására, majd alkalmazhatjuk a megszokott módon.

A wax rétegek között hagyjunk 30 perc száradási időt.

Fontos, hogy a wax elsősorban a fa felületek kezelésére szolgál. A kréta festékkel, vagy Pinty Plus kréta festék sprayvel festett felületekre is kiválóan használható, mivel ez a festék, más festékekkel ellentétben, nyitva hagyja a pórusokat. Ezért a wax olyan sprayk estében nem használható, amelyek elzárják a pórusokat.

További információ a termékről: https://www.novasolspray.com/hu/pr/chalk/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PintyPlus Chalk Finish – Wax spray 400ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük