Webshop

Festék Spray / Evolution akril fluoreszkáló festék spray 400ml

Evolution akril fluoreszkáló festék spray 400ml

1870 Ft

Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége). Megfelelő fluoreszkáló hatás elérése érdekében alapozóként hasznájunk Pinty Plus Art Univerzális alapozó sprayt akril sprayt vagy Pinty Plus Tech fehér vas alapozó sprayt  2 vékony rétegben, majd száradás után fújjuk rá a fluoreszkáló festéket.

Törlés

Leírás

Fluoreszkáló akril festék spray különböző színekben. Könnyen és gyorsan használható. Alkalmazásával rendkívül feltűnő, fluoreszkáló felület érhető el. Kültéren való alkalmazáskor figyelembe kell venni, hogy a festék a tartós UV hatására megfakulhat.

 

A fluoreszkáló festék spray alkalmazás:

Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége). Megfelelő fluoreszkáló hatás elérése érdekében alapozóként használjunk univerzális alapozót fehér színben  2 vékony rétegben, majd száradás után fújjuk rá a fluoreszkáló festéket.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc = 1 m2
Száradás: 5 perc, teljes 15 perc
Átfesthető: 15 perc után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információ a termékről: ITT található

További információk

Akril fluoreszkáló színek

NVS F107, NVS F118, NVS F130, NVS F143, NVS F146

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Evolution akril fluoreszkáló festék spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.