Webshop

Festék Spray / Evolution akril fluoreszkáló festék spray 400ml

Evolution akril fluoreszkáló festék spray 400ml

1350 Ft

Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége). Megfelelő fluoreszkáló hatás elérése érdekében alapozóként hasznájunk Pinty Plus Art Univerzális alapozó sprayt akril sprayt vagy Pinty Plus Tech fehér vas alapozó sprayt  2 vékony rétegben, majd száradás után fújjuk rá a fluoreszkáló festéket.

Törlés

Leírás

Fluoreszkáló akril festék spray különböző színekben. Könnyen és gyorsan használható. Alkalmazásával rendkívül feltűnő, fluoreszkáló felület érhető el. Kültéren való alkalmazáskor figyelembe kell venni, hogy a festék a tartós UV hatására megfakulhat.

 

A fluoreszkáló festék spray alkalmazás:

Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége). Megfelelő fluoreszkáló hatás elérése érdekében alapozóként használjunk univerzális alapozót fehér színben  2 vékony rétegben, majd száradás után fújjuk rá a fluoreszkáló festéket.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc = 1 m2
Száradás: 5 perc, teljes 15 perc
Átfesthető: 15 perc után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információ a termékről: ITT található

További információk

Akril fluoreszkáló színek

NVS F107, NVS F118, NVS F130, NVS F143, NVS F146

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Evolution akril fluoreszkáló festék spray 400ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük