Webshop

Festék Spray / Evolution akril metál festék spray 400ml
Akció!

Evolution akril metál festék spray 400ml

1590 Ft

Biciklik, gördeszkák, sárvédők, sisakok stb. felújítására karbantartására, dekorálására használható. Kül- és beltérre egyaránt alkalmas, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége).

Törlés

Leírás

Metál festék spray különböző színekben. Könnyen alkalmazható, szinte bármilyen felületen. A tartós hatás érdekében használhatunk PintyPlus Evolution akril lakk sprayt a felület védelmére.

A metál festék spray alkalmazása:

Biciklik, gördeszkák, sárvédők, sisakok stb. felújjítására karbantartására, dekorálására használható. Kül- és beltérre egyaránt alkalmas, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége). A megfelelő végeredmény érdekében a különböző felületekre használjunk megfelelő alapozót: műanyag felületekre a műanyag alapozót, fém felületekre a horgany alapozót, egyéb felületekre pedig az univerzális alapozót javasoljuk.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc = 1,4 m2
Száradás(20ºC): felületi 10 perc, teljes 15 perc
Átfesthető(20ºC): 5 percután

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.
Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információ a termékről: Itt található

További információk

Metál színek

Metál arany, Metál bordó, Metál ezüst, Metál fekete, Metál kék, Metál szürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Evolution akril metál festék spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.