Webshop

Festék Spray / Pinty Plus Féktisztító spray 400ml

Pinty Plus Féktisztító spray 400ml

1400 Ft

Magas minőségű féktisztító spray, amely számos célra alkalmazható. Kiválóan eltávolítja az olajos vagy zsíros szennyeződéséket. Kiváló minőségének köszönhetően professzionális autóipari felhasználásra is használható.

Leírás

Magas minőségű féktisztító spray, amely számos célra alkalmazható. Kiválóan eltávolítja az olajos vagy zsíros szennyeződéséket. Kiváló minőségének köszönhetően professzionális autóipari felhasználásra is használható. A féktisztító spray az olaj, a zsír és egyéb szennyeződés eltávolítására szolgál a fék mechanikai alkatrészeinek felületén. Használatával meghosszabbíthatjuk a féktárcsák, fékbetétek élettartalmát, csökkenthetjük a féktávolságot Eltávolítja az olaj, zsír, fékfolyadék és egyéb szennyeződéseket a fékdobról, fékhengerekről, féktárcsákról és a kuplung alkatrészeiről. Megszünteti a féknyikorgást és maradvány nélkül tisztítja a motor- és gépalkatrészeket. A gumi és a műanyag valamint a festett alkatrészeket károsíthatja.

A PintyPlus spanyol spray márkanév garancia a magas minőségre, így ez a termék is kiváló alapanyagokból készül, ezért a lehető legkevésbé károsítja a felületet. Ellenben az olcsóbb féktisztítókkal, ez a termék magas hatóanyag tartalommal rendelkezik, ezért kiváló ár-érték arányú.

A féktisztító spray alkalmazása:

Gyors hatású, magas minőségű féktisztító, amely számos célra, univerzálisan használható az autóiparban és lakossági felhasználásra egyaránt.
Alkalmas fékek tisztítására és általában zsírtalanításra és az olajos felületek megtisztítására. Használatával könnyen eltávolítható az erős szennyeződés is.

Kiszerelés: 520cc/400ml

Hogyan alkalmazzuk:

Rázzuk fel a kannát 1 percen keresztül, amíg a golyókat nem halljuk. Fújjuk a felületre, amelyet szeretnénk megtisztítani a zsíros szennyeződésektől. Néhány percen keresztül hagyjuk hatni.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékekhez, jól szellőző helyen alkalmazzuk.

Egyéb autó karbantartási aeroszolt az alábbi kategóriában találhat.

További információt a termékről ITT talál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pinty Plus Féktisztító spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.