Webshop

Festék Spray / Festék eltávolító spray 400ml

Festék eltávolító spray 400ml

2350 Ft

Gyors hatású, számos festék eltávolítására alkalmas, alkid, akril, cellulóz, vinil, olaj, poliészter, epoxy lakk stb. Koromtalanító és tisztító hatása lehetővé teszi használatát motorokhoz, karburátorokhoz, injektorokhoz stb.

Leírás

Univerzálisan alkalmazható festék eltávolító spray különböző festékek oldásához, eltávolításához. Spray formátumának köszönhetően akár nehezen hozzáférhető részekről is könnyedén eltávolítható a festékmaradvány. Ez a festék eltávolító alacsony toxicitású, megfelel a legújabb Európai uniós előírásoknak, így sokkal környezetbarátabb, mint a régen használatos festékmarók. Mivel kevesebb oldószert tartalmaz, ezért régi festékek esetében több hatóidő szükséges.

A festék eltávolító spray alkalmazása:

Gyors hatású, számos festék oldására, eltávolítására alkalmas, alkid, akril, cellulóz, vinil, olaj, poliészter, epoxy lakk stb. Koromtalanító és tisztító hatása lehetővé teszi használatát motorokhoz, karburátorokhoz, injektorokhoz stb.

Hogyan alkalmazzuk:

Rázzuk fel a kannát 1 percen keresztül, amíg a golyókat nem halljuk.

Fújjuk a felületre, amelyről a festéket szeretnénk eltávolítani, majd hagyjuk hatni (1 és 15 perc között a festék típusától függően). A festék elkezd felhólyagosodni, ami akár egy spaklival is könnyedén eltávolítható. Ha nem kezdi el oldani a felületet, akkor használjunk több festékoldót vagy várjunk tovább. Fontos, hogy ne hagyjuk, hogy visszaszáradjon a festék a felületre,  mert akkor újra meg kell ismételnünk a folyamatot. Mossuk le a felületet szappanos vízzel. Ismételjük a folyamatot addig, amíg a kívánt hatást nem értük el.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékekhez. Kizárólag jól szellőző helyen alkalmazzuk, ne lélegezzük be a kipárolgó oldószert.

További információ a termékről: ITT található

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Festék eltávolító spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.