Webshop

Festék Spray / Fluoreszkáló jelölő spray 360º 500ml 24db-os csomag

Fluoreszkáló jelölő spray 360º 500ml 24db-os csomag

54000 Ft

360-fokban fújható jelölő spray. Jól látható festék, könnyen lehetővé teszi a számok vagy betűk olvashatóságát. Matt fluoreszkáló színek. Könnyű, egyszerű és gyors használhatóság.

Törlés

Leírás

360-fokban fújható fluoreszkáló jelölő, marker spray 500ml-es kiszerelésben. Jól látható festék, könnyen lehetővé teszi a számok vagy betűk olvashatóságát. Matt fluoreszkáló színek. Speciális formulájának köszönhetően bármilyen pozícióban használható a spray. Rendkívül gyors száradási ideje gyorsítja a munkálatokat.  További információt találhat a termékről a Novasol Spray gyártói weboldalán. Használható különböző ipari jelölésekre általánosan. Fluoreszkáló színeinek köszönhetően különösen jól látható szinte bármilyen felületen. Jelölő spray pisztolyba is univerzálisan csatlakoztatható. Szinte bármilyen felületen használható jelölő spray. A PintyPlus Tech fluoreszkáló jelölő spray a legjobb választás építőipari-, kivitelező-, mélyépítő- és egyéb olyan ipari cégek számára, ahol fontos a költséghatékonyság és a minőség egyaránt.  Használata a jelölő kocsival könnyebb és egyszerűbb. Univerzális felhasználhatóságának köszönhetően a jelölő spray az építőipari cégek közkedvelt terméke.

A fluoreszkáló jelölő / marker spray alkalmazása:

Topográfiai jelzések, földmérési munkák, bányászati munkák, kőbányák, építkezések, közmunkák, autópályák, autóutak karbantartásához, rendezvények, egyéb
díszítések és általában ipari felhasználásra ajánlott. Alkalmazható: aszfalton, betonon, kövön, homokon, fán, fémen, stb. Fluoreszkáló színeinek köszönhetően a felfestett jelzések rendkívül jól láthatóak. Speciális formulájának köszönhetően, akár fejjel lefelé is alkalmazható. Gépi és kézi jelöléshez egyaránt kiváló.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 650cc (500ml) = 2 m2
Teljes száradás: 10 perc

Hogyan alkalmazzuk:

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat. Bármilyen pozícióban tartva használhatjuk a jelölő sprayt, mert speciális formulájának köszönhetően, függőlegesen és vízszintesen is egyaránt könnyedén használható. Speciális szórófejének köszönhetően bármilyen formát, betűt, számot felfesthetünk a felületre könnyedén.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

Használat után töröljük meg egy papírral vagy ronggyal a szórófejet, elkerülve a beszáradását.

További információ a termékről ide kattintva.

 

További információk

Jelölő spray színválaszték

NVS T101, NVS T146, NVS T143, NVS T107, NVS T184, NVS T136, NVS T118

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fluoreszkáló jelölő spray 360º 500ml 24db-os csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.