Webshop

Festék Spray / Folttakaró festék spray 400ml

Folttakaró festék spray 400ml

(1 vásárlói értékelés)

2320 Ft

Falon illetve a mennyezeten lévő toll, nikotin vagy beázás foltok eltakarására kiválóan alkalmas matt fehér festék. Rendkívül magas fedőképességű festék spray, amely nem sárgul be az idővel.

Törlés

Leírás

Folttakaró spray

Rendkívül magas fedőképességű festék spray, amely nem sárgul be az idővel. Használatával eltüntethetőek a beázás foltok, tollnyomok és egyéb olyan foltok, amelyek átfestése normál falfestékkel nem lenne megoldható.

A folttakaró spray alkalmazása:

Falon illetve a mennyezeten lévő toll, nikotin vagy beázás foltok eltakarására kiválóan alkalmas matt fehér festék. Rendkívül magas fedőképességű festék spray, amely nem sárgul be az idővel. Nagyon erős foltok esetében használjunk 3-4 réteget, hogy teljesen le tudjuk zárni. A folttakaró használata után várjuk meg a teljes száradását, ami a páratartalomtól függően akár 24 óra is lehet és csak ezután fessük rá a falfestéket.

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.
Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót). Nagyobb felületek esetén használjunk pintyplus spray pisztolyt.

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információ a termékről: ITT található

További információk

Folttakaró

White X101

Folttakaró festék spray 400ml termékről 1 értékelés

  1. Niki néni

    Felújítás előtt cigiztünk a konyhában, ezt ajánlották, hogy ne üssön át a nikotin a fehér diszpón. Vettünk 3 ilyet, kifújtuk a falra, jó lett!!!! Olyan gyönyörű fehér minden!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.