Webshop

Festék Spray / Fuga felújító toll 7ml
Fuga felújító toll 7ml

1490 Ft

ÚJÍTSD MEG A FUGÁD EGY TOLLVONÁSSAL!

Te is gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne átfesteni a régi megúnt csempe közti fugát, de nem tudtad hogyan kezdj hozzá? A megoldás a fuga toll. Használatával egyszerűen néhány lépésben újjá varázsolhatod régi megkopott, elszineződött fugáidat. Bátran használhatod konyhában vagy fürdőszobában is. Ami pedig a legjobb, hogy vizes bázisú, így száradás előtt könnyen visszatörölheted a csempéről és még kellemetlen oldószer szag sem lesz a lakásban a használata után.

Egy toll kb 60m fuga átfestésére elegendő.

Kiürítés

Leírás

ÚJÍTSD MEG A FUGÁD EGY TOLLVONÁSSAL!

Te is gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne átfesteni a régi megunt csempe közti fugát, de nem tudtad hogyan kezdj hozzá? A megoldás a fuga toll. Használatával egyszerűen néhány lépésben újjá varázsolhatod régi megkopott, elszíneződött fugáidat. Bátran használhatod konyhában vagy fürdőszobában is. Ami pedig a legjobb, hogy vizes bázisú, így száradás előtt könnyen visszatörölheted a csempéről és még kellemetlen oldószer szag sem lesz a lakásban a használata után. A fuga toll 9 színben elérhető, így könnyen kiválaszthatjuk azt a színt, amelyre szeretnénk a fugát átfesteni. Vizes bázisú formulájának köszönhetően szinte szagtalan és a festést követő néhány percben még letörölhető. A száradás után teljesen vízálló felületet képez, amely ellenáll a penészedésnek is. Egy toll segítségével akár 60m fugát fel tudunk újítani. A speciális tollhegy segítségével az egészen vékonytól a vastagabb fugákig is könnyedén alkalmazható.

Használata:

1. LÉPÉS: ELŐKÉSZÍTÉS

Tisztítsuk meg a felületet a szennyeződésektől. A festendő felület legyen száraz, por- és zsírmentes, mert a festék csak így tud megfelelően tapadni.

2. LÉPÉS: FELTÖLTÉS

Rázzuk fel a tollat, távolítsuk el a kupakot, majd pumpáló mozdulatokkal juttassuk a festéket a toll hegyébe. Amikor már átitatta a festék, kezdhetjük a felújítást.

3. LÉPÉS: FESTÉS

A fugákban húzzuk végig a tollat. A folyamatot ismételjük meg annyiszor, amíg nem fedi el a régi fugát. A csempére került festéket egy nedves ronggyal távolítsuk el.

4. LÉPÉS: VÁRJUK MEG A SZÁRADÁST

A fuga festék már vizes bázisú formulájának köszönhetően már 5 perc után tapintásra száraz, a teljes száradási ideje viszont 2 óra. Ez után válik teljesen vízállóvá.

További információk

Fuga toll

fehér, krém, bézs, barna, terrakotta, világos szürke, szürke, sötét szürke, fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fuga felújító toll 7ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük