Webshop

Festék Spray / Fuga felújító toll 7ml

Fuga felújító toll 7ml

(4 vásárlói értékelés)

1800 Ft

ÚJÍTSD MEG A FUGÁD EGY TOLLVONÁSSAL!

Te is gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne átfesteni a régi megúnt csempe közti fugát, de nem tudtad hogyan kezdj hozzá? A megoldás a fuga toll. Használatával egyszerűen néhány lépésben újjá varázsolhatod régi megkopott, elszineződött fugáidat. Bátran használhatod konyhában vagy fürdőszobában is. Ami pedig a legjobb, hogy vizes bázisú, így száradás előtt könnyen visszatörölheted a csempéről és még kellemetlen oldószer szag sem lesz a lakásban a használata után.

Egy toll kb 60m fuga átfestésére elegendő.

Törlés

Leírás

ÚJÍTSD MEG A FUGÁD EGY TOLLVONÁSSAL!

Te is gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne átfesteni a régi megunt csempe közti fugát, de nem tudtad hogyan kezdj hozzá? A megoldás a fuga toll. Használatával egyszerűen néhány lépésben újjá varázsolhatod régi megkopott, elszíneződött fugáidat. Bátran használhatod konyhában vagy fürdőszobában is. Ami pedig a legjobb, hogy vizes bázisú, így száradás előtt könnyen visszatörölheted a csempéről és még kellemetlen oldószer szag sem lesz a lakásban a használata után. A fuga toll 9 színben elérhető, így könnyen kiválaszthatjuk azt a színt, amelyre szeretnénk a fugát átfesteni. Vizes bázisú formulájának köszönhetően szinte szagtalan és a festést követő néhány percben még letörölhető. A száradás után teljesen vízálló felületet képez, amely ellenáll a penészedésnek is. Egy toll segítségével akár 60m fugát fel tudunk újítani. A speciális tollhegy segítségével az egészen vékonytól a vastagabb fugákig is könnyedén alkalmazható.

Használata:

1. LÉPÉS: ELŐKÉSZÍTÉS

Tisztítsuk meg a felületet a szennyeződésektől. A festendő felület legyen száraz, por- és zsírmentes, mert a festék csak így tud megfelelően tapadni.

2. LÉPÉS: FELTÖLTÉS

Rázzuk fel a tollat, távolítsuk el a kupakot, majd pumpáló mozdulatokkal juttassuk a festéket a toll hegyébe. Amikor már átitatta a festék, kezdhetjük a felújítást.

3. LÉPÉS: FESTÉS

A fugákban húzzuk végig a tollat. A folyamatot ismételjük meg annyiszor, amíg nem fedi el a régi fugát. A csempére került festéket egy nedves ronggyal távolítsuk el.

4. LÉPÉS: VÁRJUK MEG A SZÁRADÁST

A fuga festék már vizes bázisú formulájának köszönhetően már 5 perc után tapintásra száraz, a teljes száradási ideje viszont 2 óra. Ez után válik teljesen vízállóvá.

 

Fehér szilikonos felületes esetén használjuk a szilikon felújító tollat.

 

További információt a termékről ITT ér el.

További információk

Fuga toll

fehér, krém, bézs, barna, terrakotta, világos szürke, szürke, sötét szürke, fekete

Fuga felújító toll 7ml termékről 4 értékelés

 1. festekspray_admin

  Nagyon szuper, csak ajánlani tudom! Régóta kínlódtam a fugákkal és mikor megláttam ezt a terméket nem hittem benne, de aztán úgy gondoltam, hogy adok egy utolsó esélyt. Néhány perc alatt, mintha megújult volna a fürdőszoba padlóm. Köszönöm

 2. Zólyomi luca

  Nagyon jó termék, könnyű vele dolgozni. Körülbelül fél óra alatt úgy éreztem, mintha kicserélték volna a fürdőt.

 3. Axter Kft (megerősített tulajdonos)

  A kért termékeket megkaptuk, azonban mind a fugajavító toll, mind a szilikon javító toll alig volt használható. Megközelítőleg sem volt elég 1 toll nemhogy 60 m-re, de még talán 6 m-re sem, pedig kisebb fuga hibát kellett volna vele két kis zuhanykabin belsejében elfedni. A szilikonjavító toll sem maradt meg a teljesen sima és hónapok óta nem használt, száraz felületen. Az egész nem ért semmit nem kevés pénzért. Csalódott vagyok.

 4. Lindhoffer Éva

  Szuper volt a termék! Egy konyhaszekrény mögötti csempézett részt javítottunk át. Nagyon szépen befogta. Nagyon könnyű a használata. Egy darab kartonon próbáltam ki először. Beszürkült fugát festettünk át fehérre, kb 2 négyzetméteres terület volt, egy tollat használtunk, de még maradt benne.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.