Webshop

Festék Spray / Garázs – Alvázvédő spray 400ml

Garázs – Alvázvédő spray 400ml

2100 Ft

Speciális gyorsan száradó fekete alvázvédő festék spray.

Leírás

Speciális gyorsan száradó fekete alvázvédő festék spray. Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges kijavítására, nehezen hozzáférhető helyeken lévő gyors javításra. Ez a termék megbízhatóan védi az Ön autóját a rozsdától, kőfelverődéstől, szóró-sótól, víztől, jégtől, és hótól. Tartósan rugalmas, és hatásosan zajcsillapító hatású, szélsőséges időjárási körülmények között is. A terméket minden hőmérséklet tartományban fel lehet használni. Kiválóan tapad, átfényezése nem ajánlott.

Az alvázvédő könnyebb felviteléhez használhatjuk a Pintyplus spray pisztolyt.

Az alvázvédő spray technikai jellemzői:

Gyorsan szárad. Gépjármű alvázak, mezőgazdasági gépek, munkagépek tartós korrózióvédelmére szolgál. A védőbevonat kopásálló, sós víznek, mechanikai hatásoknak (pl. kőfelverődés) ellenáll.
Az aeroszolos kiszerelés révén főként a nehezen hozzáférhető helyek bevonására, vagy a fokozott igénybevételnek kitett részek (pl. kerékdob) időszakos kezelésére és a járműalvázak bevonathibáinak kijavítására alkalmas. A palack tartalma 3 rétegben való felhordás esetén kb. 1 m2 felületre elegendő. A kopásállóság és a korrózió elleni védelem a rétegvastagsággal nő. Nem javasolt a felület átfényezése.

Kiszerelés: 520cc/400ml

Hogyan alkalmazzuk:

Rázzuk fel a kannát 1 percen keresztül, amíg a golyókat nem halljuk. Fújjuk a felületre, amelyet szeretnénk megtisztítani a zsíros szennyeződésektől. Néhány percen keresztül hagyjuk hatni. Ne használjuk áram alatt lévő készülékekhez, jól szellőző helyen alkalmazzuk.

Egyéb autó karbantartási aeroszolt az alábbi kategóriában találhat.

Tippekért kövess minket a facebookon is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garázs – Alvázvédő spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.