Webshop

Festék Spray / Háztartási gép festék spray – 200 ml
Out of stock!

Háztartási gép festék spray – 200 ml

1200 Ft

Ideális minden háztartási gép felületén keletkezett sérülés vagy hiba átfestésére, kijavítására. Speciális forgatható szórófejjel a szebb végeredmény érdekében.

Kiszerelés: 200 ml

Leírás

Gyorsan száradó akril fehér háztartási gép festék spray. Ideális minden háztartási gép felületén keletkezett sérülés vagy hiba átfestésére, kijavítására. A 200ml-es kiszerelés körülbelül 1 négyzetméter felület festésére elegendő. Nagyobb kiszerelésben elérhető INOX színben is. IDE kattintva . A háztartási gép festék spray rozsdagátló tulajdonságának köszönhetően bármilyen egyéb fém felületre is kiválóan alkalmazható.

A háztartási gép festék spray alkalmazása:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Fontos a felület megfelelő előkészítése, mert a zsíros, poros felületen a festék tapadása nem lesz megfelelő. A felület előkészítéséhez használhatunk alkoholt, vagy foltbenzint. Várjuk meg, amíg az oldószer teljesen elpárolog a felületről, mert ez szintén ronthatja a festék tapadását.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információt a termékről IDE kattintva érhet el.

További információk

Háztartási

RAL 9016

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Háztartási gép festék spray – 200 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.