Webshop

Festék Spray / Háztartási gép festék spray 400ml

Háztartási gép festék spray 400ml

2250 Ft

Használat előtt tisztítsuk meg a festendő felületet. Használatával felújíthatjuk régi háztartási gépünket, elegáns, modern rozsdamentes külsőt kölcsönözve azoknak. Speciális forgatható szórófejjel a szebb végeredmény érdekében. A festett felületre ne használjunk agresszív tisztító szert.

Törlés

Leírás

Gyorsan száradó akril fehér háztartási gép festék spray. Ideális minden háztartási gép felületén keletkezett sérülés vagy hiba átfestésére, kijavítására. A 200ml-es kiszerelés körülbelül 1 négyzetméter felület festésére elegendő. Elérhető INOX színben is. IDE kattintva . A háztartási gép festék spray rozsdagátló tulajdonságának köszönhetően bármilyen egyéb fém felületre is kiválóan alkalmazható.

A háztartási gép festék spray alkalmazása:

Használat előtt tisztítsuk meg a festendő felületet. Használatával felújíthatjuk régi háztartási gépünket,  modern külsőt kölcsönözve azoknak. Speciális forgatható szórófejjel a szebb végeredmény érdekében. A festett felületre ne használjunk agresszív tisztító szert.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc (400ml)= 2 m2
Száradás: 30 perc
Átfesthető: 30 perc után

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.
Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információ a termékről: ITT található

További információk

Háztartási

RAL 9016, Stainless steel E150

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Háztartási gép festék spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.