Webshop

Festék Spray / PintyPlus TECH Hőálló festék spray 400ml

PintyPlus TECH Hőálló festék spray 400ml

(2 vásárlói értékelés)

2450 Ft

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót). Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Törlés

Leírás

PintyPlus Tech hőálló festék spray, amely használható magas hőmérsékletnek kitett felületek festésére. Akár 650C fok feletti hőmérsékletnek kitett felületek esetén is alkalmazható. Használata gyors, könnyű és egyszerű. Ipari és lakossági célokra egyaránt alkalmazható. Használata az alábbi videóban is látható:

 

A hőálló festék spray alkalmazás:

A hőálló festék spray használható minden olyan felület festésére, amely ellenáll a magas hőnek, pl kipufogók, kazánok, kályhák stb. Elérhető selymes-matt fekete és ezüst színben.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 270/200ml = 1 m2. 520/400ml = 2 m2
Száradás(20ºC): felületi 30 perc, teljes 1 óra
Átfesthető: 30 perc után

Hogyan alkalmazzuk a hőálló festék sprayt:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Csak a teljes zsírtalanítás után használjuk a hőálló festék sprayt.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).
Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

A maximális hőállóság elérése érdekében a felfestés után a felületet hevítsük fel 100-120 fokra körülbelül 30 percig. Ekkor fogja a festék a végleges keménységét elérni. Fontos, hogy a leírtak szerint használjuk, mert minden hőálló festék esetén csak ebben az esetben érhető el a maximális tartósság. Könnyebb használathoz alkalmazzuk a PintyPlus spray pisztollyal.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

A megfelelő végeredmény és jobb tapadás érdekében használjunk a felülethez megfelelő alapozót. Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk.

További információ a termékről: ITT

További információk

Tech színek

Black A104, Silver A150

PintyPlus TECH Hőálló festék spray 400ml termékről 2 értékelés

  1. festekspray_admin

    Jó termék, könnyen használható

  2. Hende Zsolt

    Jól fed és könnyű használni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.