Webshop

Festék Spray / PintyPlus TECH Horgany spray

PintyPlus TECH Horgany spray

(2 vásárlói értékelés)

2200 Ft

Speciális horgany alapozó spray a fémfelületek rozsda elleni védelmére: fém szerkezetek, rácsok, tartályok, mezőgazdasági gépek, vasúti eszközök, csövek, rögzítések alapozó festésére. Ideális hegesztési helyek javítására illetve hegeszthető.

Leírás

PintyPlus Tech horgany spray, amely használható lakossági és ipari célokra egyaránt. A horgany spray kiváló alapozó, amely alkalmazható különböző fém felületek alapozására. Magas cink és alumínium tartalmának köszönhetően kiváló rozsdagátló hatással rendelkezik.

A horgany spray alkalmazása:

Fémfelületek rozsda elleni védelmére: fém szerkezetek, rácsok, tartályok, mezőgazdasági gépek, vasúti eszközök, csövek, rögzítések. Ideális hegesztési helyek javítására illetve hegeszthető.. A horgany spray száradás után átfesthető PintyPlus Evolution akril festék sprayvel vagy PintyPlus Basic szintetikus festék sprayvel egyaránt. A horgany alapozó spray után használhatunk NBQ dekorációs színes festék sprayt is.

A termék technikai jellemzői:

Kiszerelés: 520/400ml= 2 m2
Száradás: teljes 15 perc
Átfesthető: 30 perc

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk

Tippek:

Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében.Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk.

A tökéletes végeredmény érdekében használjunk Pinty Plus Evolution Akril vagy BASIC fedőfestéket.

További információ a termékről: Itt érhető el

Mindig vásárolj festék sprayt a www.festekspray.hu oldalról!

További információk

Horgany spray

Arany G151, Ezüst G150

PintyPlus TECH Horgany spray termékről 2 értékelés

  1. Kovács János

    Jól használható alapozó. Jól fed, gyorsan szárad és könnyű vele dolgozni

  2. Kovács Árpád

    Nagyon jó termék, rendszeresen használjunk.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…