Webshop

Festék Spray / Inox spray 400ml

Inox spray 400ml

2490 Ft

Ideális rozsdamentes acél forrasztás elfedésére, tartályok, strukturális acélok, rácsok festésére.

Leírás

Speciális inox alapozó spray. Ideális rozsdamentes acél forrasztás elfedésére, tartályok, strukturális acélok, rácsok festésére. Használható ipari és általános lakossági célokra egyaránt.

Az inox festék spray alkalmazása:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes! Fontos a felület megfelelő előkészítése, mert a zsíros, poros felületen a festék tapadása nem lesz megfelelő. A felület előkészítéséhez használhatunk alkoholt, vagy foltbenzint. Várjuk meg, amíg az oldószer teljesen elpárolog a felületről, mert ez szintén ronthatja a festék tapadását.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt. Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Fém és egyéb felületekre használható további alapozó sprayket IDE kattintva találhat. 

További információk

Inox

Silver I150

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inox spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.