Webshop

Festék Spray / Jelölő spray kocsi, kerekekkel

Jelölő spray kocsi, kerekekkel

37750 Ft

Speciális pisztoly, amely kimondottan a PintyPlus Tech jelölő spraykhez használható. Használatával megkönnyíthető a jelölő spray felhasználása. A pisztoly végén kerék található, amely lehetőévé teszi, a menet közbeni jelölést és megkönnyíti a munkát. Ez a speciális pisztoly használható a normál PintyPlus Tech jelölő sprayhez és a PintyPlus Tech rendezvényjelölő sprayhez egyaránt.

Leírás

A jelölő spray kocsi egy speciális jelölő spray pisztoly, amely kimondottan a PintyPlus Tech jelölő spraykhez használható. Használatával megkönnyíthető a jelölő spray felhasználása. A pisztoly végén kerék található, amely lehetőévé teszi, a menet közbeni jelölést és megkönnyíti a munkát. A jelölő spray kocsi használható a normál PintyPlus Tech jelölő sprayhez és a PintyPlus Tech rendezvényjelölő sprayhez egyaránt.

A speciális szerkezet megkönnyíti az útépítési, karbantartási és földmérési munkák során a jelölések felfestését.

A jelölő spraykről:

360-fokban fújható fluoreszkáló jelölő spray 500ml-es kiszerelésben. Jól látható festék, könnyen lehetővé teszi a számok vagy betűk olvashatóságát. Matt fluoreszkáló színek. Speciális formulájának köszönhetően bármilyen pozícióban használható a spray. Rendkívül gyors száradási ideje gyorsítja a munkálatokat.  További információt találhat a termékről a Novasol Spray gyártói weboldalán. Használható különböző ipari jelölésekre általánosan. Fluoreszkáló színeinek köszönhetően különösen jól látható szinte bármilyen felületen. Jelölő spray pisztolyba is univerzálisan csatlakoztatható. Szinte bármilyen felületen használható. A PintyPlus Tech fluorszkáló jelölő spray a legjobb választás építőipari-, kivitelező-, mélyépítő- és egyéb olyan ipari cégek számára, ahol fontos a költséghatékonyság és a minőség egyaránt.

Topográfiai jelzések, földmérési munkák, bányászati munkák, kőbányák, építkezések, közmunkák, autópályák, autóutak karbantartásához, rendezvények, egyéb
díszítések és általában ipari felhasználásra ajánlott. Alkalmazható: aszfalton, betonon, kövön, homokon, fán, fémen, stb. Fluoreszkáló színeinek köszönhetően a felfestett jelzések rendkívül jól láthatóak. Speciális formulájának köszönhetően, akár fejjel lefelé is alkalmazható. Gépi és kézi jelöléshez egyaránt kiváló.Használható a jelölő pisztollyal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jelölő spray kocsi, kerekekkel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.