Webshop

Festék Spray / K2 Aluchrome-Króm polírpaszta (120 g)

K2 Aluchrome-Króm polírpaszta (120 g)

1250 Ft

Fémpolírozó. Forradalmian új termék a fémfelületek polírozására, beleértve a metál vagy alufelniket, króm, réz, rozsdamentes acél, ezüst, arany és számos más fém felületet.

Leírás

Speciális fémpolírozó polírpaszta. Forradalmian új termék a fémfelületek polírozására, beleértve a metál vagy alufelniket, króm, réz, rozsdamentes acél, ezüst, arany és számos más fém felületet.

Számos fém ápolására alkalmas: króm, alumínium, magnézium, réz, nikkel, rozsdamentes acél és sok más. Kül- és beltéri fémanyagok kezelésére egyaránt alkalmas (pl. járművek, szerszámok, háztartási gépek és eszközök stb.).

A króm polírpaszta tulajdonságai és előnyei:

– tisztít, políroz és védelmet nyújt egyetlen lépésben
– eltávolítja homályos foltosodást, oxidációt, korróziót, kátrányt, fékport és a kisebb szennyeződéseket,
– nagy teljesítményű polírozó koncentrátum, amely professzionális eredményt biztosít.
– hatékony védelem fém felületen
– gyorsan és könnyen alkalmazható.

Nemcsak tisztítja és polírozza a felületet, hanem hatékony védőréteget képezve visszamarad a kezelt felületen, amely véd a reoxidáció és az újraszennyeződés ellen, valmint biztosítja a tartós csillogást.

További autóápolási termékek IDE KATTINTVA találhatóak.

További információt a K2 termékekről ITT találhat.

Amennyiben ezen, vagy bármelyik másik általunk értékesített termék elérhetőségével vagy felhasználásával kapcsolatban kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a a kapcsolatot a weboldalon lévő kapcsolati űrlap segítségével, vagy hívj minket telefonon a +36 28 454 217 hétköznap 7.00 – 17.30 között, szombaton pedig 7.00 – 13.00 között. A termékeket rendeléstől függően néhány napon belül kiszállítjuk, azon termékek esetében, amelyek házhoz szállítással nem kérhetőek, akár már aznap átveheted.