Webshop

Festék Spray / K2 Bono black-feketítő krém (200 ml)

K2 Bono black-feketítő krém (200 ml)

1190 Ft

Feketítő krém. Csodálatosan széppé varázsolja autójának fekete műanyag és gumi külső alkatrészeit. Karbantartja, megújítja, felfrissíti a felületeket, óvja a káros időjárási hatásoktól, lassítja azok öregedését.

Leírás

K2 Bono gumiápoló feketítő krém. Csodálatosan széppé varázsolja autójának fekete műanyag és gumi külső alkatrészeit. Karbantartja, megújítja, felfrissíti a felületeket, óvja a káros időjárási hatásoktól, lassítja azok öregedését. Használható különböző műanyag elemekre, mint például a visszapillantó tükör, műanyag ajtó ütközés védő, műanyag küszöb, de használható a gépjármű belsejében található műanyag felületekre is.

A gumiápoló feketítő krém használata:

  • Egy rongy segítségével vigyük fel a felületre
  • Óvatosan, ügyeljünk arra, hogy csak arra a felületre kerüljön, amit szeretnénk felújítani
  • Dörzsöljük be óvatosan a felületre
  • Hagyjuk teljesen megszáradni

A gépjárművek rendszeres ápolása, rendben tartása nagyon fontos feladat, hiszen a gyakori használat, és az időjárás is nyomot hagy az autó külső, és belső részén egyaránt. Amennyiben ez nem valósul meg, a gépkocsi lényegesen veszít az értékéből, de még akár hibák is keletkezhetnek, amelyek súlyos anyagi károkkal járhatnak. Bármennyire is igyekszünk vigyázni a karosszériára, a folyamatos igénybevételtől származó kisebb szennyeződéseket, felverődéseket, nem igazán lehet elkerülni. Az időjárási viszonyok sem kímélik a karosszériát: a napsütés, eső, jégeső, havazás ugyancsak hatással van az állapotára.Az utastérbe gyakran szállunk be sárosan, vizesen, de a por is könnyen megtelepszik a műszerfalon, valamint mélyen a kárpitban, ezért az autó belső terének ápolása is alapvető. Autóápoló szereket mindig az adott évszaknak megfelelően célszerű használni, és törekedni kell a minőségre, megbízhatóságra.

Amennyiben a gépjárművét teljes körűen szeretné ápolni, úgy ajánljuk figyelmébe az összes autóápolási termékünket, amelyeket megvásárolhat kedvező áron webshopunkból, akár már másnapi kiszállítással.

További információ a gyártó oldalán.

Amennyiben ezen, vagy bármelyik másik általunk értékesített termék elérhetőségével vagy felhasználásával kapcsolatban kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a a kapcsolatot a weboldalon lévő kapcsolati űrlap segítségével, vagy hívj minket telefonon a +36 28 454 217 hétköznap 7.00 – 17.30 között, szombaton pedig 7.00 – 13.00 között. A termékeket rendeléstől függően néhány napon belül kiszállítjuk, azon termékek esetében, amelyek házhoz szállítással nem kérhetőek, akár már aznap átveheted.