Webshop

Festék Spray / K2 Express-Autósampon (1L)

K2 Express-Autósampon (1L)

1390 Ft

Autósampon szuper koncentrátum. Rendkívül jól teljesít! 50 mosásra elegendő.

Leírás

K2 express autósampon szuper koncentrátum. Rendkívül jól teljesít! 50 mosásra elegendő. Hihetetlenül gyors és hatékony. Minden lakktípushoz alkalmazható, beleértve a metál és átlátszó fényezéseket. Csapvízzel biztonságosan keverhető. Nem hagy fehér foltot a lökhárítón és egyéb műanyag alkatrészeken. A K2 Express autósampon környezetbarát, teljesen biolebomló. Szeretnéd a legjobb gondoskodást biztosítani az autód számára? Időnként minden járműnek szüksége van az ápolásra, ezért megérdemlik a K2 autókozmetikai termékeket. A K2 express samponja kézi mosáshoz készült. Egyetlen lépésben tökéletesen megtisztítja az autó fényezett felületét, ugyanakkor tartós védelmet biztosít a környezeti behatásokkal szemben. Tartós és vízálló védelmet nyújtanak az autó felületének.

Masszív habzás, fényesen csillogó felület, szuper koncentrátum. Kedvező ár-érték arányának köszönhetően nagyon kedvelt termék az autósok körében.

Főbb tulajdonságok:

  • Magasfényű, csillogó eredmény
  • Intenzív habzás
  • Szuperkoncentrátum
  • Kellemes illat
  • Könnyű használat
  • Gazdaságos kiszerelés.

Használat:

  1. Önts kb. fél kupakú autósampont egy vödör vízhez (20L)
  2. Alaposan keverd fel a vizet
  3. Mosás közben alkalmazd a “kétvödrös” technikát

További információ a gyártó oldalán.

Amennyiben ezen, vagy bármelyik másik általunk értékesített termék elérhetőségével vagy felhasználásával kapcsolatban kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a a kapcsolatot a weboldalon lévő kapcsolati űrlap segítségével, vagy hívj minket telefonon a +36 28 454 217 hétköznap 7.00 – 17.30 között, szombaton pedig 7.00 – 13.00 között. A termékeket rendeléstől függően néhány napon belül kiszállítjuk, azon termékek esetében, amelyek házhoz szállítással nem kérhetőek, akár már aznap átveheted.