Webshop

Festék Spray / K2 Lamp Doctor-Lámpa polírozó (60 g)

K2 Lamp Doctor-Lámpa polírozó (60 g)

1990 Ft

Polírozó anyag kézi és gépi polírozáshoz. Teljes mértékben eltávolítja a karcokat, mattulást, elszíneződést és a besárgulást a fényszórókról, hátsó lámpákról, ködlámpákról, hajólámpákról és különböző tábori és repülőgép ablakokról.

Leírás

A K2 Lamp Doctor egy speciális fényszóró felújító, lámpa polírozó anyag kézi és gépi polírozáshoz. Teljes mértékben eltávolítja a karcokat, mattulást, elszíneződést és a besárgulást a fényszórókról, hátsó lámpákról, ködlámpákról, hajólámpákról és különböző tábori és repülőgép ablakokról. Használja a K2 LAMP DOKTOR-t a fényszórók eredeti csillogásának visszaállításához és hosszú távú védelméhez. A fényszóró felújító alkalmazása után javasoljuk a K2 Lamp protect használatát, hogy hosszan tartó védelmet biztosítsunk a felújított fényszórónak.

Gépi polírozáshoz: 

1. A polírozni nem kívánt felületet takarjuk ki maszkolószalag segítségével. It is recommended to cover the edges of adjacent surfaces with a protective tape.

2. Nagyon bemattult felület esetében a polírozás előtt használjunk 2000-3000-es vizes csiszolót.

Kézi polírozáshoz: 

1.Zsírtalanítsuk a felületet

2.Dörzsöljük fel a pasztát egy szivacs vagy mikroszálas törlőkendő segítségével, amíg teljesen vissza nem fényesedik a felület.

3. Takarítsuk meg a felületet mikroszálas törlőkendő segítségével.

Több információ a forgalmazó oldalán.

További autóápolási termék ITT található.

Amennyiben ezen, vagy bármelyik másik általunk értékesített termék elérhetőségével vagy felhasználásával kapcsolatban kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a a kapcsolatot a weboldalon lévő kapcsolati űrlap segítségével, vagy hívj minket telefonon a +36 28 454 217 hétköznap 7.00 – 17.30 között, szombaton pedig 7.00 – 13.00 között. A termékeket rendeléstől függően néhány napon belül kiszállítjuk, azon termékek esetében, amelyek házhoz szállítással nem kérhetőek, akár már aznap átveheted.