Webshop

Festék Spray / K2 Lamp protect 10ml – fényszóró védőbevonat
Out of stock!

K2 Lamp protect 10ml – fényszóró védőbevonat

1990 Ft

Hosszantartó védőbevonat műanyagból és üvegből készült fényszórókhoz. Megszünteti a reflektorok besárgulását és bemattulását, védi őket az UV-sugarak negatív hatásaival szemben. Mind felújított fényszórókhoz, mind előzetes polírozás nélküli védelemhez ajánlott.

Elfogyott

Leírás

A K2 Lamp protect fényszóró védőbevonat hosszan tartó védőbevonatot képez a műanyagból és üvegből készült fényszórókhoz. Megszünteti a reflektorok besárgulását és bemattulását, védi őket az UV-sugarak negatív hatásaival szemben. Mind felújított fényszórókhoz, mind előzetes polírozás nélküli védelemhez ajánlott. A fényszóró felpolírozásához a védőbevonat használata előtt javasoljuk a speciális K2 Lamp doctor, fényszóró felújító paszta alkalmazását. A K2 autóápolási termékcsalád többi tagját is megtalálhatod webshopunkban.

A K2 LAMP PROTECT teljesen áttetsző, kemény védő réteget képez, amely a felvitel dátumától akár 1 éven keresztül védő a fényszórót. Használata különösen javasolt a fényszórók felpolírozását követően. A K2 Lamp Protect egy tökéletes megoldás a felújított fényszórókhoz és az új fényszórók védelmére egyaránt.

A K2 Lamp protect csomag tartalma:

• K2 Lamp Protect 10 ml;

• applikátor;

• 2 törlő kendőcske;

A fényszóró védőbevonat használatát az alábbi videóban mutatjuk be:

https://www.youtube.com/watch?v=hkuPcAHcHkY

További információ a gyártó oldalán.