Webshop

Festék Spray / PintyPlus AUTO Keréktárcsa ezüst / fekete festék spray 400ml

PintyPlus AUTO Keréktárcsa ezüst / fekete festék spray 400ml

(1 vásárlói értékelés)

2200 Ft

Acél keréktárcsákra és dísztárcsákra egyaránt használható. Rendkívül könnyű a felvitele, szépíti a felületet és mindezek mellett védelmet biztosít. Kiváló tapadást biztosít, kopásálló, benzinálló, jól tűri a nedvességet.

Törlés

Leírás

Kiváló minőségű és kopásállóságú speciális ezüst vagy fekete színű keréktárcsa festék spray keréktárcsák átfestéséhez. Kiváló tapadás és védelem. Használata gyors és egyszerű. Néhány perc alatt újjá varázsolhatjuk a megkopott keréktárcsáinkat. Egy flakon PintyPlus AUTO keréktárcsa festék spray körülbelül 2 keréktárcsa festésére elegendő. Választható fekete és ezüst színekben.

A keréktárcsa ezüst / fekete festék spray alkalmazása:

Acél keréktárcsákra és dísztárcsákra egyaránt használható. Rendkívül könnyű a felvitele, szépíti a felületet és mindezek mellett védelmet biztosít. Kiváló tapadást biztosít, kopásálló, benzinálló, jól tűri a nedvességet. A könnyebb használhat érdekében használjunk PintyPlus festék spray pisztolyt.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc (400ml) = 2 m2
Száradás: 15 perc
Átfesthető: 30 perc után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Takarítsuk meg a keréktárcsát a rárakódott szennyeződéstől, mert a poros, zsíros nem megfelelően előkészített felületen nem tapad megfelelően a festék, így nem lesz tartós.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információ a ITT található.

További információk

Tech színek

Black A104, Silver A150

PintyPlus AUTO Keréktárcsa ezüst / fekete festék spray 400ml termékről 1 értékelés

  1. Hidvégi Áron

    Szépen fed és nagyon tartós. Ajánlom

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…