Webshop

Festék Spray / Ambro-sol kontakt tisztító spray 200ml

Ambro-sol kontakt tisztító spray 200ml

1350 Ft

A kontakt tisztító spray tökéletes az elektromos készülékek tisztításához és karbantartásához. Azonnal eltávolítja a zsírt és szennyeződéseket a felületről. Professzionális és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott.

Leírás

A kontakt tisztító spray tökéletes az elektromos készülékek tisztításához és karbantartásához. Azonnal eltávolítja a zsírt és szennyeződéseket a felületről. Professzionális és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott. Gazdaságos kiszerelése miatt kedvező áron elérhető termék.

A​ termék számítógépek, egyéb elektronikus készülékek, reléi, kapcsolók, csúszó érintkezők,  potméterek, stb. kezelésére alkalmas. ​Eltávolítja a zsíros, olajos, viaszos és egyéb szennyeződéseket, ezáltal elősegítve a megfelelő elektromos kontaktust. Professzionális kontakt tisztítószer, amely kifejezetten az elektromos érintkezések oxidmentesítésére és a vezetőképesség visszaállítására szolgál. A TK 460 egy kémiailag aktív olaj tartalmú szer. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból.

Felhasználási terület:Kiválóan alkalmas nagy érzékenységű elektromos berendezések, híradástechnikai eszközök,
számítógépek, laboratóriumi és ipari műszerek érintkezőinek, csatlakozóinak és alkatrészei-nek tisztítására.

A kontakt spray használata:

A készüléket kapcsoljuk ki! Az elszennyeződött felületet kb. 10 cm távolságból szórjuk be. A hatóanyagot a mellékelt hosszabbító csővel a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuttathatjuk.
A speciális szelep lehetővé teszi, hogy a palack bármely helyzetében kiüríthető legyen.

Használat előtt az elektronikai berendezést áramtalanítsuk!

További tisztító termékek ITT találhatóak.

Amennyiben ez vagy másik termékünkkel kapcsolatban több információra lenne szükséged, vedd fel a kapcsolatot velünk a weboldalon található kapcsolati űrlap segítségével vagy írj nekünk facebook oldalunkon és kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre. Amennyiben nagyobb mennyiségben vásárolnál és egyedi árat szeretnél, úgy szintén a fenti elérhetőségeken vedd fel velünk a kapcsoaltot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ambro-sol kontakt tisztító spray 200ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.