Webshop

Festék Spray / Kovácsoltvas festék spray 400ml
Akció!

Kovácsoltvas festék spray 400ml

1150 Ft1850 Ft

Kovácsoltvas hatású festék spray. Használata gyors és egyszerű. Kettő az egyben alapozó és fedőfesték. Kopásálló és időtálló kültéren is.

Törlés

Leírás

Speciális kovácsoltvas hatású festék spray. Alapozó és fedőfesték egyben, fekete, ezüst, kék, vörös és zöld színekben elérhető.

 

A kovácsoltvas festék spray alkalmazása:

Gyorsan szárad és kiválóan tapad fém felületekre. Postaládák, kültéri lámpák, korlátok, vaskapuk, kerti állványok stb. dekorálására és védelmére.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc (400ml) = 1 m2
Száradás: felületi 15 perc, teljes 24 óra
Átfesthető: 30 perc után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

Műanyag és horganyzott felületek festésekor használjunk speciális alapozót a megfelelő tapadás érdekében.

Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk.

További információ a termékről: ITT található

További információk

Kovácsoltvas színek

Ezüst FJ113, Fekete FJ104, Kék FJ826, Piros FJ825, Zöld FJ925