Webshop

Festék Spray / Króm effekt spray (arany, ezüst) 400ml

Króm effekt spray (arany, ezüst) 400ml

3050 Ft

Gyorsan száradó festék, amely alkalmas: fém, üveg, kerámia és szinte minden műanyag felületre. Kiváló eredményt érhetünk el ha beltéren alkalmazzuk kandeláberek, képkeretek, vázák stb. felületére. Magas króm hatású beltéri festék, kizárólag dekorációs célokra, beltéri használatra ajánlott.

Leírás

PintyPlus Art króm effekt spray 400ml-es kiszerelésben. Elérhető ezüst és arany színekben egyaránt. Csak beltéri, dekorációs célkora használható, mert ez egy rendkívül puha festék, így nem áll ellen az időjárásnak és a karcolásnak. Nem lakkozható a felülete.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 270/200ml = 1 m2 ; 520/400ml = 2 m2
Száradás: 30 perc
Átfesthető: 1 óra után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a spray-t.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk.

További információ a termékről: https://www.novasolspray.com/hu/products/krom-effekt/

További információk

Króm effekt színei

Arany C151, Ezüst C150

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Króm effekt spray (arany, ezüst) 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.