Webshop

Festék Spray / PintyPlus AUTO Féknyereg festék spray 400ml

PintyPlus AUTO Féknyereg festék spray 400ml

2450 Ft

Speciális, 180°C-ig hőálló féknyereg festék. Ellenáll a magas igénybevételnek, nem fakul meg az idővel. Használható autó alkatrészek festésére. A festék ellenáll a hőnek. Rendkívül tartós és rugalmas bevonatot biztosít, ellenáll az időjárásnak és az autóipari kemikáliáknak (olaj, só, sav, stb). Használata gyors és könnyű.

Leírás

Speciális, 180°C-ig hőálló féknyereg festék. Ellenáll a magas igénybevételnek, nem fakul meg az idővel.

A féknyereg festék spray alkalmazása:

Használható autó alkatrészek festésére. A festék ellenáll a hőnek. Rendkívül tartós és rugalmas bevonatot biztosít, ellenáll az időjárásnak és az autóipari kemikáliáknak (olaj, só, sav, stb). Használata gyors és könnyű.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc (400ml) = 2 m2
Tapintásra száraz: 2 óra után
Átfesthető: 1 órán belül vagy 48 óra után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Takarítsuk meg a keréktárcsát a rárakódott szennyeződéstől, mert a poros, zsíros nem megfelelően előkészített felületen nem tapad megfelelően a festék, így nem lesz tartós.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Az autós kategória többi termékeit IDE kattintva érheti el.

További információ a ITT található.

További információk

Féknyereg

PF107 – piros, PF118 – kék, PF136 – zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PintyPlus AUTO Féknyereg festék spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…