Webshop

Festék Spray / Radiátor festék spray 400ml

Radiátor festék spray 400ml

(1 vásárlói értékelés)

2250 Ft

Ideális bármilyen, akár alumínium, akár öntöttvas radiátor festésére, átfestésére és felújítására, valamint a radiátor teljes felületének védelmére.

Törlés

Leírás

PintyPlus Tech radiátor festék spray 400ml-es kiszerelésben. Használatával könnyen átfesthető bármilyen radiátor. Használata gyors és egyszerű. Amennyiben a radiátort nem fehérre szeretnénk festeni, használjunk PintyPlus Evolution akril sprayt bármilyen színben. Ideális bármilyen, akár alumínium, akár öntöttvas radiátor festésére, átfestésére és felújítására, valamint a radiátor teljes felületének védelmére.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520/400ml= 2 m2
Száradás: 15 perc
Átfesthető: 5 perc után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

A megfelelő végeredmény és jobb tapadás érdekében használjunk a felülethez megfelelő alapozót.

Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében.

Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk.

További információ a termékről: https://www.novasolspray.com/hu/products/radiator-festek/

További információk

Radiátor festék színe

RAL 9010

Radiátor festék spray 400ml termékről 1 értékelés

  1. Verebesné Lendvai Márta

    Két éve festettem egy régi radiátort ezzel a termékkel. Előtte a maestro radiátor festék spray-jét használtam, amivel nem voltam megelégedve. Ez nagyon jól fedett (2 rétegben festettem végül) és gyorsan száradt. 2 év után is olyan, mint az új, nem sárgult meg. Most újra vásároltam, mert a másik szobát is felújítjuk. Ajánlom a terméket.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.