Webshop

Festék Spray / PintyPlus TECH ragasztó spray – állandó 400ml
Out of stock!

PintyPlus TECH ragasztó spray – állandó 400ml

3150 Ft

Állandó ragasztó, maximális teljesítménnyel, egy normál kontakt ragasztó tulajdonságaival. Tartós, flexibilis és ellenálló ragasztás szinte minden felületen: fa, fém, műanyag, gumihab, bőr, kerámia stb.

Elfogyott

Leírás

PintyPlus TECH ragasztó spray módosított szintetikus gumival, kifejezetten barkács DIY, és ipari célokra. Univerzálisan használható. A kontakt ragasztó kiváló állandó rögzítéshez. Sokrétű felhasználhatósága miatt kedvelt termék kézműves, otthoni és ipari használatra egyaránt.

520cc/400ml kiszerelésben elérhető.

A ragasztó spray alkalmazása:

Állandó ragasztó, maximális teljesítménnyel, egy normál kontakt ragasztó tulajdonságaival. Tartós, flexibilis és ellenálló ragasztás szinte minden felületen: fa, fém, műanyag, gumihab, bőr, kerámia stb. Speciális szórófejének köszönhetően könnyebben felvihető a felületre. A piros szórófejen lévő fekete szelep eltekerésével változtathatjuk a szórás felvitelének módját: horizontális vagy vertikális irányokba.

Rázzuk fel a kannát legalább 1 percen keresztül. A felület legyen megfelelően előkészítve, mert a zsíros, olajos felületeken a ragasztó nem tud megfelelően tapadni.

Fújjunk vékony réteg ragasztót a ragasztani kívánt felületekre. Várjuk meg, hogy az oldószer kipárologjon (normál munkakörülmények között a párolgás 1-5 percig is tarthat). Ezután 2 óra áll rendelkezésünkre az összeragasztani kívánt felek összeillesztéshez. A teljes száradási idő a használt anyagoktól, az időjárási körülményektől és a ragasztó mennyiségétől függ. A teljes száradás általában 24 óra után következik be.

Használat előtt végezzünk összeférhetőségi próbát. Mivel a ragasztó oldószert tartalmaz, ezért bizonyos felületeket megmarhat.

További információ a termékről: ide kattintva érhető el

Időszakos, ideiglenes ragasztáshoz illetve olyan ragasztási munkák esetén, amelyet később szeretnénk eltávolítani, használjuk a PintyPlus ART ideiglenes ragasztó sprayt,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PintyPlus TECH ragasztó spray – állandó 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.