Webshop

Festék Spray / Rendezvény jelölő spray 360º 500ml

Rendezvény jelölő spray 360º 500ml

2320 Ft

360-fokban fújható jelölő spray. Jól látható festék, könnyen lehetővé teszi a számok vagy betűk olvashatóságát. Matt fluoreszkáló színek. Ideiglenes, használható rendezvények, rendőrségi helyszínelések és egyéb olyan munkák során, ahol nem szükséges tartós jelölés.

Törlés

Leírás

PintyPlus Tech ideiglenes rendezvény jelölő spray feltűnő, fluoreszkáló színekben, amely speciálisan használható rendezvények, koncertek, fesztiválok, rendőrségi helyszínelések és egyéb események jelöléséhez, szinte bármilyen felületen.

Különleges tulajdonsága révén az időjárási hatásoktól függően kb 5-15 napig látható.Fluoreszkáló színeinek köszönhetően nagyon jól látható. Speciális formulájának és szórófejének köszönhetően 360º -ban használható, akár hideg időben is. A felületről gyorsabban lekopik, mint a normál jelölő festékek, azonban csupán az UV hatására nem tűnik el a felületről.

A Pintyplus Tech Rendezvény jelölő spray alkalmazása:

Ajánlott ideiglenes jelölésekhez. Sportesemények, helyszínelések, építési munkálatok során kiválóan használható. Használható betonra, aszfaltra, homokon, fémen, fán és szinte bármilyen felületen.

A különbség a normál jelölő spray-hez képest a rendezvény jelölő spray láthatósága. Habár mindkét termék ideiglenes jelölésre szolgál, a rendezvény jelölő spray csak néhány napig tart, szemben a normál jelölő spray-vel, amely akár hetekig, hónapokig is látható.

Technikai jellemzők:

  • Kiszerelés 650/500ml = 2 m2
  • Száradási idő 20 perc
  • Több irányban használható szórófej
  • Láthatósági idő kb 5nap

Hogyan használjuk?

Az ideiglenes jelölő spray speciális szórófejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy használat után a szórófejet lezárjuk. Használhatjuk sablonokkal is. A szórófej  használat után sem szárad be, így bármikor könnyedén újra használható.

  1. A belső fedelet egy csavarhúzó segítségével távolítsuk el
  2. Fordítsuk el a színes keretet, hogy a spray szórófejét meg tudjuk nyomni.

Használat előtt rázzuk fel a flakont legalább egy percen keresztül.

 

További információk

Jelölő spray színválaszték

NVS T101, NVS T146, NVS T143, NVS T107, NVS T184, NVS T136, NVS T118

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rendezvény jelölő spray 360º 500ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.