Webshop

Festék Spray / PintyPlus OIL Szilikon spray 500ml

PintyPlus OIL Szilikon spray 500ml

(1 vásárlói értékelés)

1850 Ft

Víztaszító hatású, ellenáll a baktériumoknak és a penésznek. Hatékony védelem és síkosító hatás fém és nemfém felületekre egyaránt.

Kiszerelés: 500 ml

Leírás

PintyPlus OIL szilikon spray, amely használható akár ipari, akár lakossági célokra egyaránt. Vízlepergető, fényesítő és kenő hatása miatt univerzálisan használható több célra is. Magas minőségű,  víztaszító hatású, ellenáll a baktériumoknak és a penésznek. Hatékony védelem és síkosító hatás fém és nemfém felületekre egyaránt. 650cc/ 500ml-es kiszerelése rendkívül kedvező ár-érték arányt tesz lehetővé.  Alkalmas továbbá gumi és műanyag felületek speciális védelmére. Megakadályozza a gumi és műanyag alkatrészek megfagyását vagy kiszáradását, ezzel hosszabb élettartamot biztosítva nekik. A többi PintyPlus spray termékhez hasonlóan a szilikon spray is minőségi alapanyagokból készül, így biztosítva a lehető legmagasabb minőséget. A termék minőségét 10 évig megőrzi, így a terméket nem kell azonnal felhasználni, évekig továbbra is használható marad.

A szilikon spray  jellemzői:

Nem tapad, használható formaeltávolítóként: sok-féle műanyag, gumi, gipsz. Javítja és fényesít mindenféle anyagot: vinyl, műanyag, fa, bőr és fém felületek. Vízlepergető hatású, ponyvák, sátrak, ernyők számára is használható. Ipari és lakossági célokra egyaránt használható a termék.

Hogyan alkalmazzuk:

Ne használjunk áram alatt lévő készülékeknél. Jól szellőző helyen alkalmazzuk.  Fújjunk 30cm-ről a felületre. Csupán egy vékony réteg alkalmazása is elegendő a legtöbb esetben. Szükség esetén használhatunk akár több vékony réteget is. Fontos, hogy néhány percet várjunk a felvitt rétegek között.

További információ a termékről: ITT található.

Ha szilikon-mentes terméket keres, akkor javasoljuk a szilikonmentes formaleválasztó és hegesztő sprayt.

PintyPlus OIL Szilikon spray 500ml termékről 1 értékelés

  1. Hende Zsolt

    Jó termék.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.