Webshop

Festék Spray / PintyPlus AUTO Szórógitt alapozó spray 400ml

PintyPlus AUTO Szórógitt alapozó spray 400ml

2400 Ft

A PintyPlus Tech szórógitt spray egy speciális akril alapozó, amely az apró karcolások tömítésére és alapozásra szolgál.

Törlés

Leírás

A PintyPlus Tech szórógitt spray egy speciális akril alapozó, amely az apró karcolások tömítésére és alapozásra szolgál. A szórógitt spray elérhető szürke és fehér színekben. Használata gyors és egyszerű.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 400ml = 3-4 m2 felülettől függően
Gyors száradás, több rétegben használható

A szórógitt spray alkalmazása:

Ideális autók, motorok felújításához. Használható szinte bármilyen felületen (fém, fa, műanyag). Korróziógátló hatású, rendkívül rugalmas. Vizesen és szárazon is csiszolható. Kompatibilis szinte minden festékkel (akril, szintetikus, vizes bázisú). Használjunk több vékony réteget, majd csiszoljuk vissza az egységes, sima felület elérése érdekében.

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében.
A tökéletes felület elérése érdekében fessük át PINTY PLUS EVOLUTION, BASIC vagy AQUA festéksprayvel.

További információ a termékről: ITT

További információk

szórógitt színek

fehér, szürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PintyPlus AUTO Szórógitt alapozó spray 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…